Altijd en overal online

mobiel-internetHet gebruik van internet op smartphones en tablets is steeds populairder. We checken onze mail, maken gebruik van allerlei applicaties, social media, mobiel bankieren, online winkelen en hebben overal en altijd toegang tot het web, mits er sprake is van een internetbundel. Voor webwinkels is het noodzaak hun website gebruiksvriendelijk te maken voor mobiele apparaten. Nu is dat lang niet altijd geoptimaliseerd. De website is vaak te groot voor het kleine scherm van de smartphones en de snelheid is ook nog niet wat het moet zijn. Voor de mobiele gebruiker is het prettig als de verhoudingen en afmetingen aangepast zijn op vingergrootte en dat er de mogelijkheid is tot swipen.

Uit recent onderzoek van Comscore blijkt dat 90% van de consumenten dagelijks schakelt tussen mobiele apparaten. ’s Ochtends is vooral de mobiele telefoon populair, overdag en op het werk gebruiken we veel de computer of laptop en ’s avonds op de bank internetten we op de tablet. Als je veel gebruik maakt van internet op je mobiel, niet zoveel belt en ook nog andere mobiele apparaten bezit is het verstandig hier rekening mee te houden bij de keuze van een abonnement. Met een sim-only abonnement kan je zo veel geld besparen. Dat komt omdat de korting die normaal op het toestel zit nu verrekend wordt met de abonnementskosten. En als je zoveel mogelijk gebruik maakt van een wifi netwerk kan je uren doorbrengen op het web zonder dat het je extra geld kost.

Laat wat van je horen

*