Foto’s nemen met je telefoon, en dan?

Het aantal foto’s dat een Nederlander gemiddeld neemt per jaar is geëxplodeerd sinds de komst van de smartphone. Iedereen heeft tegenwoordig een camera op zak die goede foto’s kan maken. Veel top modellen hebben al een camera van 8 megapixel en daar kan je hele goede foto’s mee maken. Maar wat doe je daarna met die foto’s?

Wat doen jullie met jullie met de op je smartphone gemaakte foto’s? Veel mensen delen ze via sociale netwerken zoals Facebook, Hyves en Twitter. Andere maken online fotoalbums zoals dat kan op bijvoorbeeld Flickr en Picassa.

Een nieuwe rage is het laten afdrukken van foto's op canvas. Er zijn vele sites die dit tegenwoordig aanbieden. Zij bieden vaak ook allerlei andere dingen aan die met je foto’s kunt doen zoals het maken van kaarten en het afdrukken van een heel foto album. Mocht je van oldskool houden, dan kan je natuurlijk nog altijd naar de fotograaf gaan om daar je foto’s te laten afdrukken en ze daarna zelf in een lijstje te doen of in een fotoalbum te plakken.

Laat wat van je horen

*