Goedkope iPhone 4S kies voor een sim only abonnement

De iPhone 4S wordt steeds populairder en steeds meer mobiele bellers schaffen deze telefoon dan ook aan. De iPhone is een product waarbij vrijwel iedereen tevreden over is, veel mensen kiezen elke keer weer voor het merk Apple. Dit vanwege de kwaliteit en de manier waarop het besturingssysteem werkt.

Echter zit er ook een nadeel aan de iPhone, hij is in combinatie met een abonnement, relatief duurder dan andere smartphones. De onderlinge verschillen tussen abonnementen zijn niet groot, maar groot genoeg om voor twee euro toch voor een andere provider te kiezen. Op dit moment is T-Mobile de provider waar je het beste een abonnement kunt afsluiten. Bij T-Mobile betaal je voor een tweejarig iSmart 150-abo in combinatie met een iPhone 4s 16GB maar liefst 967.95 verdeeld over twee jaar.

Kortom dat is toch een redelijk serieus bedrag, wat veel mensen echter niet weten is dat het veel goedkoper kan. Namelijk door middel van een sim- only abonnement af te sluiten. Er zijn ontzettend veel aanbieders van goedkope sim only abonnementen, zoals hi sim only. Je kunt dan ook het beste internet raadplegen voor de beste deals. Veel consumenten ervaren het nadelig dat ze een groot bedrag moeten betalen voor de telefoon, ze beseffen zich niet dat ze er ontzettend veel geld mee verdienen.
Providers bieden niets voor niets abonnementen in combinatie met gratis telefoons aan, uiteindelijk verdienen ze het toestel helemaal terug.  De sim- only variant is daarom een goede oplossing om niet te veel te betalen.

Laat wat van je horen

*